Ett nytt år

2015-01-12 22:44:00 i Sammanfattningar och listor
Den 20de december hade jag skrivit alla mina tentor, så jag tog min packning och lämnade Glasgow ihop med allt som betydde vardag. Därmed även bloggen. Så idag, när jag är tillbaka från det ljuva livet av resor, ledighet och saknade personer är det dags att återuppta livet i Skottland. Missförstå mig inte, universitetslivet i Glasgow är också väldigt kul, men det kan vara knepigt att lämna sin trygga hemstad med ens nära vänner och familj - Uppsala, sin andra hemstad som har ens släktingar som man vill se varje vecka och inte en gång per år - Sankt Petersburg, och ett ställe man trivs så himla bra på och känner att man har mer att ge och få från - London.
 
 
Hur som helst så känner jag mig väldigt hoppfull inför 2015. Jag har bestämt mig för tre saker:
1. Delta i så många sociala sammanhang jag bara kan på mitt universitet och förhoppningsvis på det sätt träffa bra människor och upptäcka nya platser här i Glasgow.
2. Hitta en bra marknad där man kan köpa billiga grönsaker som i London (helst så drömmig som den på bilden ovan). Ska testa en på söndag!
3. Testa att vara vegan i minst en månad. Ser så mycket fram emot det här, ska berätta mer sen.

Kommentarer

Postat av: Lisen

Publicerad 2015-01-13 08:21:24

Heja oss!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Jag heter Rita och är född i Sankt Petersburg men har bott i Sverige sen jag var 6 år. Antalet platser jag vill bo på och resa till gör mig stressad så jag tar en sak i taget. Efter förta steget - ett sabbatsår i London, blev det dags för plugg i Skottland, så dokumentationen fortsätter numera härifrån, om livet som utomlands-student.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökstoppen