Gibson Street Gala

2015-05-31 23:05:54 i Mysiga vardagligheter
Glasgow är smockfullt av lokala, kulturella initiativ. Idag annordnades 'Gibson Street Gala' till exempel - en marknad med musik, konst, mat och massor av glatt folk.
Mitt sällskap bestod av Isabella, Callum, Luke, Milena, David och Daria.
Glada efter att ha hittat loppisfynd. Jag köpte mig en såndär kaffebryggare som man ställer på spisplattan plus en fin box som jag tänkte förvara havregryn i för totalt 3 pund - så jag var också nöjd.
Sen blev det dags för en öl i solen. Det var på med solglasögonen och av med jackan varvat med att slänga på sig halsduk och mössa. Sånt får vi leva med här i Skottland :(
Till slut klarade vi inte mer av detta skitzofreniska väder så vi gick hem till Milena, Callum och Lukes lägenhet för mat, rödvin och chokladbollar.

Bra dag. Klart slut. Hörs imorrn.
 

Jag heter Rita och är född i Sankt Petersburg men har bott i Sverige sen jag var 6 år. Antalet platser jag vill bo på och resa till gör mig stressad så jag tar en sak i taget. Efter förta steget - ett sabbatsår i London, blev det dags för plugg i Skottland, så dokumentationen fortsätter numera härifrån, om livet som utomlands-student.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökstoppen