En dos körsbärsträd och hallon

2013-05-26 18:18:48 i Mysiga vardagligheter
 
Förra veckan åkte jag till Stockholm och provjobbade på en restaurang i gamla stan. Efter en hemsk arbetsdag där jag gjorde alla fel man kunde göra på ett nytt jobb köpte jag trösthallon och satte mig under körsbärsträden på södermalm.  
Efter det blev det en slask på genomfarten med Julia och Olivia. Och så mådde jag lite bättre.

Att låtsas med en kiwihamburgare i handen

2013-05-11 23:51:10 i Mat Resor
 
Eftersom jag skulle missa Josh's riktiga födelsedag bestämade vi oss för att  fira hans låtsatsfödelsedag med ett besök på Gourmet Burger Kitchen. På vägen dit var det blommande körsbärsträd överallt och solen lyste så fint. Och hamburgarna...herregud. Min hette kiwiburger och innehöll bland annat ananas ett stekt ägg. Visade sig vara en briljant kombination. Dagen efter berättade jag för Josh att jag köpt en senare flygbiljett och att jag skulle stanna över hans födelsedag. Bästa överasskningen jag gjort.

Tankar om skor

2013-05-10 01:28:47 i Kläder och sånt
Jag har på senaste tiden haft så himla mycket beslutsångest över precis allt, från litet till stort. Senaste beslutsångesten handlar om skor att ha på studenten. Det här hittade jag efter att ha spenderat timmar på internets ändlösa skobutiker:Fint med lack och fin klack, men finns risk för skavsår samt ont i fötterna efter några timmar. 
Älskar skorna, men är inte säker på att de passar till den vita klänningen.

Gillar klacken men inte snörningen, annars känns det som att de passar till just studenten, frågan är om jag kommer använda dem efter studenten.

I de här känner man sig nog lagom uppklädd och somrig, men kanske inte så speciell. 

Kan vara helt briljanta, kan vara katastrofala. Önskar jag kunde prova dem.
Är nog bekväma och har hög användarpotential. Kanske är de lite för neddressade för studenten. 

?

Hoppas jag inte är ensam om dessa i-landsproblem.

Allt från ASOS Marketplace


 
 

Jag heter Rita och är född i Sankt Petersburg men har bott i Sverige sen jag var 6 år. Antalet platser jag vill bo på och resa till gör mig stressad så jag tar en sak i taget. Efter förta steget - ett sabbatsår i London, blev det dags för plugg i Skottland, så dokumentationen fortsätter numera härifrån, om livet som utomlands-student.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökstoppen