Londonfamiljen

2014-03-24 16:49:47 i Bra kvällar
Den senaste månaden har varit väldigt kaotisk för min del så jag har knappt tagit några bilder alls. Nu sitter jag på vårt tak inlindad i en sovsäck och försöker reda ut mitt liv lite dvs. kolla igenom månadens foton och lyssna på Barry White. Förra veckan kom jag hem från min kära familj i Sverige till min kära 2 gateway familj i London:

Mamma i london

2014-03-04 23:09:48 i Mysiga vardagligheter
I februari var mamma på besök! Vi började med att ta en lång promenad genom staden och londons parker. Kollade på häftiga fåglar (jag blir så fascinerad av stora fåglar), klappade ekorrar och såg på fina hus.På Trafalgar Square stod en gullig australienare och letade efter sin soulmate Sarah. 
På kvällen vandrade vi genom londons finaste bostadsområden för att komma till Harrods. Jag hade aldrig varit där förut. Gillade mest matavdelningen där de sålde svart kaviar, färsk fisk och annat lyxigt.
Efter att ha besökt ett så stort shoppingcenter förtjänar man en fika tyckte vi och satte oss på ett mysigt café mitt emot. Sen fyndade vi köttfärs för 70p på Sainsbury's reduced-hylla och åkte hemåt.

Jag heter Rita och är född i Sankt Petersburg men har bott i Sverige sen jag var 6 år. Antalet platser jag vill bo på och resa till gör mig stressad så jag tar en sak i taget. Efter förta steget - ett sabbatsår i London, blev det dags för plugg i Skottland, så dokumentationen fortsätter numera härifrån, om livet som utomlands-student.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökstoppen