Vår tisdag i bilder

2014-04-21 19:20:34 i Mysiga vardagligheter
11:00 Maria och jag äter frukost och lyssnar på Elvis, han gör en alltid morgonpepp.
13:30 är vi på Beyond Retro vid Brick Lane där de har en ny avdelning med upp till 75% på allt. Provade ett tjugotal plagg och gick till slut där ifrån med ett par vida, flygiga byxor och en blommig långklänning.
14:00 har vi vandrat till Wievers Fields där vi äter vår matsäck och njuter av solen.
14:40 Vi börjar röra på oss mot en vintagebutik som Marias kollega tipsat henne om. Jackorna på, det var rätt kallt faktiskt, trots solskenet.
16:00 en bussresa och en mcflurry senare promenerar vi genom vackra områden som Holloway med superfina hus täckta av blommor.
16:40 Äntligen når vi målet. Men går därifrån tomhänta. Inget kan längre jämföras med Beyond Retros outletavdelning.
19:20 Utmattade efter ett pitstop på Primark (strumpbyx-lager-påfyllning) och H&M sitter vi äntligen på bussen hem till Walworth Road och planerar latmiddag med fryst kebab från Iceland. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Jag heter Rita och är född i Sankt Petersburg men har bott i Sverige sen jag var 6 år. Antalet platser jag vill bo på och resa till gör mig stressad så jag tar en sak i taget. Efter förta steget - ett sabbatsår i London, blev det dags för plugg i Skottland, så dokumentationen fortsätter numera härifrån, om livet som utomlands-student.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökstoppen