Mars

Mars var längesen jag vet, men hittade en hel mapp med bortglömda bilder så här kommer dem i en osammanhängande blandning.
2 Gateway, aka Isak's Islands fanclub var på spelning i Islington.
Lovisa och Gerda var på besök så vi tog många promenader och picknickade i St James's park fastän det var lite för kallt.
På mina lediga dagar satte jag på mig mössa och halsduk och sattte mig ute på taket med en bra bok och en tonfiskmacka.
Fast en dag blev det plötsligt jättevarmt! Två minuter efter att denna bild togs var Maria och jag tvugna att byta om från pyjamas till bikini på grund av värmen.På Aksels födelsedag började vi kvällen med grillning i mörkret i London Fields. Vi frös, men det var mys.
Dricker off license öl innan pub-spelning. Fortsätter kvällen hos oss med en bunt människor (några av dem lite extra intressanta) och åker på natten iväg till flygplatsen för minisemester i Glasgow. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Jag heter Rita och är född i Sankt Petersburg men har bott i Sverige sen jag var 6 år. Antalet platser jag vill bo på och resa till gör mig stressad så jag tar en sak i taget. Efter förta steget - ett sabbatsår i London, blev det dags för plugg i Skottland, så dokumentationen fortsätter numera härifrån, om livet som utomlands-student.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökstoppen