Halvsuddigt tillbaka

2013-03-12 18:09:19 i Kläder och sånt
Jag är tillbaka från Nottingham med nya fynd. En kjol som påminner om engelsk skoluniform fast i en roligare färg från en second hand butik och en byxdress från samma ställe. Har också hunnit köpa en ny systemkamera som jag hunnit ha sönder och "lagat" genom att inte göra någonting! Nu fungerar den mirakulöst nog men dessvärre har jag upptäckt att den nyare modellen av nikon som jag köpt inte har någon ir-mottagare vilket gör att min fjärrutlösare inte fungerar, därav halvsuddiga, felfokuserade bilder med kamerans egna självutlösare.

Tre alternativ

2013-03-02 16:33:29 i Kläder och sånt
Idag kom mina potentiella studentklänningar från asos. Och nu har jag valt ut tre olika alternativ. Tänkte att det nog är lättare att bestämma sig om man har bilder att kolla på. Jag ser lite sorgsen ut på alla bilder märkte jag nu, men egentligen är jag glad! Tre månader och två dagar kvar till studenten bara.

Jag heter Rita och är född i Sankt Petersburg men har bott i Sverige sen jag var 6 år. Antalet platser jag vill bo på och resa till gör mig stressad så jag tar en sak i taget. Efter förta steget - ett sabbatsår i London, blev det dags för plugg i Skottland, så dokumentationen fortsätter numera härifrån, om livet som utomlands-student.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökstoppen