Midsommar

2013-06-22 16:24:00 i Bra kvällar
Jag brukar jämt vara bortrest över midsommar av olika anledningar så jag har bara firat midsommar "på riktigt" en gång förut. Så igår, andra gången, firade jag med mina före detta klasskompisar i Carls sommarstuga vid Östersjön. Väldigt fint blev det. På morgonen satt vi på bryggan med oborstat hår och tänder, skrynkliga kläder och strumpbyxor i sandalerna och väntade på bussen hem som tog en evighet. Så som en morgon efter midsommarafton ska vara. Ska se till att fira midsommar lite oftare. Tack och hej.

Sprang nedför kullar och firade födelsedag i solen

2013-06-21 15:41:00 i Mysiga vardagligheter
I tisdags var det fina Lisens födelsedag. Så vi började dagen med en födelsedagsfika i stadsparken. 
Josh och jag hade bestämt oss för att åka till Gamla Uppsala efter det. Och jag hade glömt hur fint det var där. Väldigt bra picknickställe också.
Efter att ha sprungit upp och nedför gamla uppsala-högarna var vi sugna på mat såklart. Tänkte ta en finmiddag eftersom det var Josh sista dag här men blev i sista stund mer sugna på något billigare och onyttigare vilket resulterade i ett maxmål på bryggan.
Så var det med det. Glad midsommar på er! 

Examensfest på film

2013-06-20 23:40:38 i Bra kvällar
 För snart tre veckor sedan hade min bror examensfest och jag filmade litegrann under kvällen. Tänkte det var ett bra tillfälle att börja lära känna programmet iMovie som jag nu har på min dator.

Musik: Hot Chip - Don't Deny Your Heart

Förra gången frös vi om fingrarna, men åt glass i alla fall

2013-06-14 08:52:43 i Mysiga vardagligheter
Imorse vaknade jag av min vilda hostattack och nu sitter jag här och tittar på potentiella hus i London för i höst medan jag väntar på att Josh ska vakna. Förra gången han var här satt vi på bryggan i oändliga lager med kläder och åt chokladglass, nöjda efter dagens filminspelning till mitt och Olivias projektarbete. Tur att det har blivit lite varmare nu så att man kan avnjuta en glass på bryggan utan att frysa om fingrarna.
 

Imorgon är det vår tur att ta studenten

2013-06-04 21:33:25 i Allmänt
I lördags firade min bror sin examen och några dagar senare, imorgon, firar jag min student. Det känns helt galet att den dagen är så nära nu. Känns som att det alltid är någon annans tur att ta studenten men nu är det inte det, det är äntligen min tur. Imorgon. 

Ta en titt på The Whitepepper

2013-06-03 23:40:39 i Inspiration Kläder och sånt
Den här enastående lilla butiken i London började sälja kläder genom ASOS marketplace och växte sedan allt större. De blandar egendesignat med vintage och gör en begränsad mängd av varje kollektion. Ändå är priserna inte helt orimliga och kläderna är verkligen jättefina. Om man inte har hittat någon studentklänning än kan det vara värt att ta en titt också! 

När sommaren en gång var trygg

2013-06-02 13:11:00 i Resor
Nu har det blivit sommar och i år är sommaren mer ogenomtänkt än någonsin för mig. Så här såg det ut när sommaren var förutbestämd och trygg. 2011, i St Petersburg och på mina far och mor föräldrars sommarställe strax utanför. Blir så glad när jag tittar på dehär bilderna och inser hur mycket mer jag har lärt mig om kamerans inställningar nu. För två år sedan visste jag knappt vad ISO eller vitbalans betydde, vilket resulterade i dessa, brusiga och något obalanserade bilder.

Jag heter Rita och är född i Sankt Petersburg men har bott i Sverige sen jag var 6 år. Antalet platser jag vill bo på och resa till gör mig stressad så jag tar en sak i taget. Efter förta steget - ett sabbatsår i London, blev det dags för plugg i Skottland, så dokumentationen fortsätter numera härifrån, om livet som utomlands-student.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökstoppen