Tre mysiga listor

2013-02-23 13:29:27 i Sammanfattningar och listor
Efter en intensiv vecka med musikalrep från morgon till kväll har jag parkerat mig framför datorn för en lat lördag. Började dagen med att hänga lite på buzzfeed: 
21 Cats That Don't Want To Be In Your Stupid Picture

The 40 Cutest Thing That Happened This Year

Photographer: “What’s your favorite thing about your wife?” 
Man: “I can’t say that in public!
The 50 Most Romantic Thing That Ever Really Happened

Svartvit fast gul

Hittade bland annat en illgul t-shirt med fin krage på artisloppisen i onsdags. Ibland är min skola himla bra. Den här kameran är så otroligt dålig så bilden fick göras svartvit, men gul tröja alltså. Idag är sista dagen i lägenheten som jag har bott i de senaste två veckorna för idag kommer min bror hem. Längtar galet tills jag flyttar hem ifrån.Här är en bild från igår när vi låg på golvet, pratade framtid och firade alla hjärtans dag med ostbricka. Sen gick jag på skypedate också, som varade till långt in på natten.

Prickigt och varmt

2013-02-10 16:48:57 i Kläder och sånt
Precis innan jag åkte till stan för att äta lunch med mamma. Blir så glad av prickigt ibland.
Och så hemma igen, det är kallt ute igen så halsduk upp till öronen känns obligatoriskt. Ursäkta bildkvalitén, min bror tog med sig min kamera till Schweiz, i utbyte mot hans lägenhet i och för sig så jag klagar inte!

Februari genom åren

2013-02-09 18:50:54 i Sammanfattningar och listor
Lästa ikapp niotillfem och blev sugen på att göra en egen februari-genom-tiderna. Så, varsågod: 
2012.
Bild 1: Musikalveckan. På tavlan är mallar för sminkning till de olika rollerna.
Bild 2: Vi firar Malin och Fridas födelsedagar på Dragon Palace och sen med ett glas vin på Eko cafét. Kommer ihåg att jag hade mössa hela kvällen för mitt hår var så fett. Tror det var här ägaren kom fram till Julia och var på väg att fråga om leg men ångrade sig i sista stund så vi klarade oss. 
2011.
Jag hade jättelångt hår och ville ha höga klackskor på mig hela tiden. Hade ett klackskolager i mitt skåp i skolan. Tror att det här kan ha varit en av mina första outfit bilder som jag la ut på bloggen.
2010.
Åkte till alperna med familjen. Bodde på bästa vandrarhemmet i bergssluttningen, åkte skidor utan jacka och njöt av vintersolen.
2009.
Åkte skidor i åre. Bläddrade just förbi bilderna och insåg att jag inte minns så mycket från den resan. Blir glad att jag kom ihåg att ta bilder så att det inte försvinner helt.
2008.
Vi går i 8an och jag har på mig mina favoritbyxor. Var inne i en färgglad period klädvis och i en Lisen och Karin period kompisvis. 

Megafrukost

2013-02-01 13:42:00 i Mat
Imorse försov jag mig och missade min enda lektion. Så jag lagade istället en megafrukost. Stekta ägg med tomat, ost, oregano, rosmarin och gräslök, croissant med färskost och marmelad, julte och smoothie med päron, skogsbär, vaniljyoghurt, mjölk och apelsinjuice. Och så ett avsnitt av fantasy homes by the sea på det. 

Jag heter Rita och är född i Sankt Petersburg men har bott i Sverige sen jag var 6 år. Antalet platser jag vill bo på och resa till gör mig stressad så jag tar en sak i taget. Efter förta steget - ett sabbatsår i London, blev det dags för plugg i Skottland, så dokumentationen fortsätter numera härifrån, om livet som utomlands-student.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökstoppen