Måndag tisdag onsdag

2013-04-24 14:57:48 i Kläder och sånt
I förrigår, måndag, invigde jag min 3 för 20kr polo från stadsmissionen.
Igår, tisdag, var jag ledig så jag hade lite fitness hemma samt jobbade klart med projektarbetet. Två bra grejer avklarade.

Och idag, onsdag, såg jag ut såhär innan jag sprang till historielektionen.Fördelen med att bo själv i några dagar är att man kan dansa till hög musik varje morgon. Så det gjorde jag.

Klädbiblioteks-lånad kofta på axlarna

2013-04-09 20:14:08 i Kläder och sånt
Känns som att jag sakta men säkert börjar ta tag i lite måsten i livet nu. Har äntligen lämnat in cykeln på lagning, räknat ut mitt betygssnitt och insett att jag nog kommer in på det jag vill ändå, budat på två plagg jag vill ha på ebay, skickat in biologilabbrapporten och börjat se slutet på mitt projektarbete. Allt sånt gjorde jag klädd i detta, med en klädbiblioteks-lånad, superskön stickad kofta på axlarna.
Vet inte varför bildkvalitén är så himla dålig idag? Måste undersöka detta.

En sagostad

2013-04-09 00:45:31 i Allmänt
Nu när sista ansökningsdagen till högskolan börjar närma sig kan jag inte tänka på annat än alla möjligheter för framtiden. Min senaste idé, plugga beteendevetenskap i Edinbourgh, Skottland. Där är terminsavgiften låg och det är dessutom en galet vacker stad. Det förvånar mig inte att många författare väljer att bosätta sig här, J.K Rowling till exempel. Det är en sagostad, kolla bara:
Klicka på bilderna för källa.

Vi tar oss tillbaka en månad

2013-04-07 12:40:00 i Inspiration Resor
Den senaste månaden har varit full med plugg och projektarbetsångest och sen kom Josh hit i två veckor och vi fick påsklov, vilket var så himla himla bra. Hur som helst tänkte jag att vi skulle förflytta oss en månad tillbaka, till då jag var i Nottingham. Hela veckan jag var där var det grått, molnigt och konstant fuktigt i luften. Så när jag råkade svänga in på en kyrkogård blev jag helt tagen av vad jag såg. Det var så vackert och perfekt väder för den där fridfulla och lite krypande kyrkogårdsstämningen. Det kändes som att jag hade vandrat in i en skräckfilm ungefär. Engelska kyrkogårdar är verkligen helt annorlunda än vad de är i Sverige. Gravstenarna är alla unika och står helt osymetriskt som om de var i en saga. 

 
Kolla gärna mina traderaauktioner, håller på att ta tag i garderobsstädningen. Jag säljer just nu: en blus, en fint-shirt, en collagejacka och en kavaj. Vissa auktioner tar slut ikväll men det kommer strax flera!

Jag heter Rita och är född i Sankt Petersburg men har bott i Sverige sen jag var 6 år. Antalet platser jag vill bo på och resa till gör mig stressad så jag tar en sak i taget. Efter förta steget - ett sabbatsår i London, blev det dags för plugg i Skottland, så dokumentationen fortsätter numera härifrån, om livet som utomlands-student.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Besökstoppen